Další články z kategorie "Magazín":
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
12.10.2025
Samořídící autobusy vyjíždí do ulic. Je budoucnost MHD v robobusech bez řidičů?
Autonomní robotické autobusy od čínské společnosti WeRide zahajují testovací provoz v belgické Lovani, kde budou přepravovat cestující. T...
12.10.2025
Který je pro hubnutí lepší? „Zázračnému“ Ozempicu šlape na paty Mounjaro
Lék Ozempic v injekční formě, po němž se snáze hubne, poslední roky hýbe médii. Řada celebrit, které dlouho bojovaly s nadváhou, najedn...
12.10.2025
Evropu nejspíš čeká pořádně tuhá zima, varují meteorologové. A vysvětlují, proč tomu tak bude
Čeká nás tuhá zima se spoustou sněhu? Analýzy meteorologů naznačují, že to není vyloučeno. Nadcházející zima by mohla být pro většin...
12.10.2025
Zvraty v ZOO Nové začátky: Rozchody, nemoc i nová láska
V ZOO to bude příští týden vřít, a to nejen kvůli zvířatům, ale hlavně mezi lidmi. Rozchody, nemoci i nečekaná setkání rozvíří emoc...
12.10.2025