Praha 1. října 2025 (PROTEXT) - V luxusním prostředí Alchymist Grand Hotel and Spa přebírá vedení kuchyně renomovaný šéfkuchař Pavel Sapík, představitel významné gastronomické rodiny. Na české scéně působí přes dvacet let, zkušenosti čerpal i ve Francii. Jeho filozofie spojuje českou tradici s lehkostí Itálie a rafinovaností francouzské kuchyně. Hosté se mohou brzy těšit na nové menu i šestichodovou degustační nabídku v Alchymist Restaurant s vinným párováním, založenou na sezónních a regionálních surovinách, včetně zvěřiny.
Pavel Sapík rovněž rozvíjí tradici ikonické Prosecco snídaně, kterou ve své nové knize zmínil i Dan Brown. „Pod vedením Pavla Sapíka se naše restaurace představí v zcela novém světle plná chutí a emocí. Jsme přesvědčeni, že si jeho kuchyně rychle získá přízeň nejen našich hotelových hostů, ale i místních, kteří se k nám budou rádi vracet,“ uvedl generální ředitel hotelu Alchymist, Richard Kolář.
Více informací na:
Alchymist Grand Hotel and Spa
Tržiště 19
Praha 1, Malá Strana
Tel: +420 257 286 011
Zdroj: Alchymist Grand Hotel and Spa
ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese https://www.protext.cz.
PROTEXT
Odkaz na zdroj:
https://www.protext.cz/zprava.php?id=54509&utm_source=rssweb&utm_medium=rss&utm_campaign=rsskanaly